Products List
Neem contact op met ons

Toevoegen: Kamer 403, 4e verdieping, D gebouw, 19#, Minqing Road, Longhua New District, Shenzhen, China

Contactpersoon: Daniel Ding

Tel: (0086) 755-8379-9309

(0086) 755-8297-1183

Fax: (0086) 755-8297-5415/888

Mobiel: (0086) 137-1421-0710

E-mail:010@kw-link.net

Web: www.cablekw.com

Our service hotline
(0086)755-8297-1183

Nieuws

Huis > NieuwsInhoud

Maatregelen ter bescherming van de LAN-kabel-fout

LAN-kabel de belangrijkste reden voor de gemeenschappelijke blauwe kabel fout optreedt:

Er zijn vele redenen voor het falen van de blauwe kabel fout tijdens de normale werking van het elektriciteitsnet. Na de samenvatting van de belangrijkste redenen, zijn er verschillende belangrijke redenen.

1, Lan kabel de blauwe kabel voor lange termijn over de werking van de nominale belasting, wat resulteert in de blauwe kabel zelf, de temperatuur is te hoog om te versnellen de veroudering van de externe isolatie, en uiteindelijk het verkorten van de blauwe kabel zelf, het leven van de veilige exploitatie van de impact van het raster.

2, Lan kabel door de mens veroorzaakte mechanische schade, zoals het leggen van blauwe kabel op de stoep van zware voorwerpen, of de uitvoering van de graafwerken zullen blauwe kabel armor of blauwe kabel schede schade, blauwe kabelisolatie wordt vernietigd uiteindelijk leiden aan de macht storing optreden.

3, Lan-kabel wanneer de blauwe kabel begraven in de omgeving waar er chemische stoffen of ondergrondse riolering, deze riolering en chemische stoffen zal worden op de blauwe kabel corrosie, dus blauwe kabel schede, armor en andere roest, en uiteindelijk leiden naar de stroomstoring optreden.

4, Lan-kabel door de blauwe kabel zelf en de legdatum proces van het bestaan van een verscheidenheid van onvermijdelijke defecten, zal wanneer het circuit wordt uitgevoerd door de invloed van de omgeving, er worden verschillende graden van veroudering fenomeen van de blauwe kabel, die hebben geleid tot het ontstaan van de stroomstoring.

Blauwe kabel bescherming tegen fouten:

1, Lan-kabel om de lijn van de inspectie

Voor de lijn mislukking en makkelijk te moeite de locatie van een geplande focus op de tour, wanneer de schuld van de lijn om zo snel mogelijk worden behandeld ter voorkoming van struikelen gebeurtenissen worden beïnvloed door de stabiele werking van elektriciteit. In het algemeen, het circuit patrouilleren lijn personeel om de volgende vereisten voldoen: ten eerste, hebben een goede lichamelijke conditie, omdat of de warmte of koude of zelfs tyfoons, zware regenval, patrouilleren lijn personeel moeten voeren veiligheidsinspectie van de voedingsleiding van de macht, zodat de fysieke kwaliteit goed of slecht rechtstreeks van invloed op de kwaliteit van de inspectie; Ten tweede patrouille lijn personeel om een hoog gevoel van verantwoordelijkheid, alleen de lijn van de inspectie van de kwaliteit en kwantiteit van het werk met het oog op de tijdige detectie en verwerking van mislukking; nogmaals, om te durven geconfronteerd met het probleem, wanneer de voeding site tijdelijke storing, en soms kan rechtstreeks worden gewezen en worden gestopt, zodat de fout kan worden uitgesloten in het eerst. Kortom, moet geen kwestie in ieder geval afhankelijk is, zo spoedig mogelijk op te lossen de schuld voor een veilige en stabiele werking van de voedingsleiding van de macht in de eerste plaats. Er zijn vele redenen voor het falen van de regel, er zijn omgevingsfactoren, er zijn onvermijdelijk problemen veroorzaakt door technische problemen, omdat de oorzaak van de diversificatie van de schuld, zodat de macht patrouilleren lijn in de inspectie nog meer zorgvuldig, Forceer het beste uit te sluiten van macht verborgen gevaar.

2, Lan kabel transmissie lijn reis schuld preventiemaatregelen

Reis van de lijn is een van de voorkomende fouten in de transmissielijn. Deze fout wordt veroorzaakt door de oorzaak van de apparatuur zelf, de externe milieu-factor of de menselijke factoren zoals het personeel. Zodra de lijn reis schuld tot de verlamming van de gehele transmissielijn leiden zal, en dergelijk in gebreke blijven kan niet worden gevonden en opgelost in de tijd zal het normale leven van de mensen zal brengen ongemak aan de onderneming zal zelfs oorzaak wisselend van economische verliezen. Dus in de dagelijkse inspectie moet lijn zorgvuldig worden onderzocht, probeer te voorkomen dat het voorkomen van ongevallen struikelen, we hebben om uit te voeren op de regel en gemakkelijk te mislukken van de locatie van een gedetailleerde analyse van de wet van het ontstaan ervan, op basis van de passende beschermende maatregelen om ervoor te zorgen dat de lijn veilig en stabiele werking.

3, Lan-kabel voor verschillende transmissielijnen om te kiezen van de juiste blauwe kabel

Bij het opmaken van de transmissielijn, moet de elektrische werknemer kiezen voor de goedkoopste en meest blauwe kabel volgens de omgeving van de legdatum lijn. Bijvoorbeeld, olie-blauw kabel zijn oorsprong relatief is vroege productieproces is relatief complete, eenvoudige structuur van het productieproces is relatief eenvoudig, maar het heeft een nadeel is dat het lage smeltpunt van isolerend olie gemakkelijk naar de warmtestroom, in de hoog drukverschil te leggen, de blauwe kabel isolatie olie van hoog naar laag, wat resulteert in hoge isolatie van de isolatielaag om eigen isolatie eigenschappen, laag als gevolg van de stijging van de olie druk zal voorsprong naar lead kraken uiteindelijk tot leiden de het voorkomen van mislukking. Zodat het leggen van transmissielijnen, wanneer de keuze van de blauwe kabel bijzonder belangrijk is, en nu het elektriciteitssysteem worden meestal gebruikt kruiselings polyethyleen geïsoleerd blauwe kabel, gekoppelde dus dat kan de gevolgen van hoge daling onder invloed van falen voorkomen en uit te breiden de blauwe kabel transmissiecapaciteit.

4, Lan kabel het leggen van blauwe kabel aan de ongunstige omgeving te vermijden of de bescherming

Als er een bijtende stof zoals zuren en logen of de aanwezigheid van ondergrondse afvalwater in de omgeving waar de blauwe kabel lijn is opgelegd, moeten we wel of niet vervangen het leggen of effectieve anti-fouling maatregelen nemen vóór het leggen . In antwoord op dit probleem zijn de ontwerpers van onze elektriciteit moeten zorgvuldig onderzoeken en zorgvuldig informeren over de vervuiling van het lokale adres bij het opmaken van de regel in de enquête.

5, Lan-kabel voor de heldere blauwe kabel gemarkeerd te herstellen en te verbeteren

In het algemeen na het leggen van de blauwe kabel wordt vastgesteld veroorzaakt het leggen van de conflicterende tekens instellen om te voorkomen dat andere bouw werknemers weet niet vanwege de aanleg van blauwe kabel onder de blauwe kabel door de opgraving schade of stapel hier zware voorwerpen. Na verloop van tijd gemarkeerd enkele tekenen duidelijk onduidelijke kwesties, die noopt ons tot het inspecteren van de lijn tijdig op te sporen en te behandelen voor de veilige werking van de lijn.


Een paar: No

Volgende: Glasvezel patchkabel